Øloplevelser på 7 måder

Stort udvalg af øl

Vil tilbyder 8 forskellige fad, vores egen øl, 7 Ekspressen samt et spændende udvalg af primært danske, men også et flot udvalg af importerede øl.
lær mere

Ølarmbånd

For dig der elsker fri bar og være gavmild for dine gæster. Har du en anledning til fejring af fx fødselsdag, kan du invitere dine gæster på JC, så de selv kan gå i baren ud at betale
lær mere

Fadøl

Vi anbefaler vores egen øl, 7-ekspressen, fra Thisted Bryghus. Vælg pilsner eller classic. Drikker du vores egen øl får du muligheden for at få en ølmedalje. Skøn souvenir.
lær mere

Glæden ved medaljer

Med værtshusets egen øl 7 Ekspressen følger muligheden for medaljer – og det er sjovt!
lær mere

Lækre drinks

Vi blander og mixer drinks efter dine ønsker og vores udvalg af ingredienser.
Se udvalget af drinks

Tur til Thy

3 gange har gæster og tjenere draget med tog til Thisted, medbringende fadølsanlæg, frokost og højt humør. Fremme har vi deltaget i plukning af råvarerne til de nye nordiske øl! Hold dig opdateret og gå ikke glip af næste tur.
tilmeld nyhedsbrev

Ny julemedalje

Julemedaljen opnås efter 24 klip i julemedaljekortet. Den blev introduceret i 2018 og fik sin egen jule-medalje melodi i 2019.
lær mere

Ølsmagninger

Traditionen tro afholder vi hvert år en eller flere ølsmagninger, primært i årets første kvartal. Vi kan også arrangere ølsmagninger for grupper af venner, såvel som firmaer. 🍺
Kontakt os
Black coffee, Espresso, Te - 43 kr
Latte, Cappucino, Chocolate - 47 kr

Byens Bedste...
Irish Coffee med Tullamore Dew
2 cl 65 kr - 4 cl 86 kr

Mangler vi en øl? Fortæl os om det